Импулсивно циклене на паркет

Публикувано: 2012.11.27
Автор: National Pseudographics Magazine

Автосервиз разкрива тайни
Преди 6 месеца в пернишко се зароди ново битово течение, според което това как ръководим домакинството си, трябва да е съобразено с импулсивните пориви, спохождащи ни ежеминутно. Примерно, ако ви се прияде препечена филийка, но нямате тостер, според новия мироглед, в рамките на 1 до 3 минути след зараждането на идеята трябва да намерите решение за импулсивно възникналото желание. Примерно напълно възможно решение на тостерната задача е да търкате филийк хляб между ходилата на краката си докато хлябът не се загрее достатъчно, за да се нарече припечен. В тази статия ще ви представим два елементарни начина за циклене на паркет в домашни условия, без никаква подготовка и най-важното с подръчни средства. И двата метода са изпитани на практика и действително работят.

Първият вариант за импулсивно циклене на паркет ни изпрати Васко Тодоров от пернишкото село Ерул. Следва дословна изрезка от писмото на Васко: „Драга редакция на Нейшънъл Псевдографикс. Аз редовно. В по-миналия брой на списанието аз прочетох за импулсивния начин на живот и живота ми се промени. Сега двора ми е прекопан и кравата издоена, обора с козите прилежен и въглищата подредени по големина и дата на поръчка в чували. Искам да ви изпратя начина ми за циклене на паркет.

Идеята да изцикля паркета си ми дойде докато готвех леща в кухнята. Мака че нямам паркет, аз оставих всичко грабнах изкуствените зъби на жената, която още спеше, и изциклих гредите на таванското помещение. След което ги покрих със смола от лешниково дърво. Сега е много хубаво на тавана. Благодаря ви!” – все още не е известно дали методът на Васко действително работи при стандартно циклене на паркет, но усърдието му е за насърчение, заради което като награда ще му изпратим безжична ютия Alaska SIR 2200S.

Второто писмо, което ще публикуваме идва от село Друган, община Радомир, област Перник. Ето какво ни пише Йорданка Попова: „Обезателно погледнете моето писмо. Вчера аз гледах Сълзи над Босфора. Мозъка ми беше превключил на честота монотонно безразличие. Наслаждавах се на безметежния късен следобед. Слънцето беше три пръста над хоризонта. Някой прошепна в ухото ми: „Изцикли паркета ма!”. Аз скокнах, притичах до гаража, грабнах една мотика и с премерени движения изциклих паркета на гостната стая, намираща се на третия етаж.

Това беше изключително интересно за мен преживяване. Мака и да не мога да го оцветя в какъвто и да било емоционален оттенък, си мисля, че беше по-скоро приятно.” – писмото на Йорданка се разпростира на 7 страници формат А3. Подробно са описани: движенията на всеки мускул, правилната стойка в различните етапи от нейното импровизирано циклене на паркет, остротата на мотиката и много други, на пръв поглед незначителни детайли, който в съвкупност спомогнаха за брилянтното циклене на семейния паркет. Към писмото на г-жа Попова са приложени и 7 снимки, показващи жената в действие, докато цикли паркета на общината. Нейшънъл Псевдографикс възнамерява да издаде пълното писмо в някой от следващите броеве. А Йорданка Попова ще получи ваучер за намаление при покупка на акумулаторни отвертки с магнитен накрайник Raider.

коментирай
име
Електронна поща
http://
коментар
  Помощ за Textile